On som?
Carrer Sardenya
Fort Pienc
08013 Barcelona
Contacte
gestio@bonabarcelona.com
Tel: 620 14 55 09
Back

Webs segures i confiables

http o https?

Quan entres a la teva web et diu que el teu lloc web no és segur?  Li falta la “s” a la teva URL? Si és el teu cas, hauries de solucionar-ho el més aviat possible ja que el teu lloc web està desprotegit tant per a tu com per a qualsevol que hi acceixi.   Això vol dir que la conexió entre el teu lloc web i el servidor on el tens allotjat no està xifrat. És a dir, que no té instal·lat un servidor de seguretat SSL.

SSL correspon a les sigles en anglès que volen dir: “Secure Socket Layer” que traduit seria: “Capa de ports segurs”

Tenen la funció de xifrar la informació. Les dades que van amunt i avall per internet estan xifrades amb una clau de seguretat.

També tenen la funció d’autentificar la identitat i credencials d’un lloc web.  Això dona la seguretat al visitant del lloc web de que no està en un lloc duplicat o fals.

Com veus, és bàsic tenir el certificat SSL, i sobre tot quan es maneguen un munt de dades de clients i els vostres propis d’empresa.

A Bona Barcelona oferim aquest servei fent la gestió de tramitació d’aquest certificat SSL.  És un tema important, per tant val la pena que que li dediquis atenció.

Ens veiem a la propera entrada!

Salut

Bona Barcelona