On som?
Carrer Sardenya
Fort Pienc
08013 Barcelona
Contacte
gestio@bonabarcelona.com
Tel: 620 14 55 09

http o https?

Quan entres a la teva web et diu que el teu lloc web no és segur?  Li falta la “s” a la teva URL? Si és el teu cas, hauries de solucionar-ho el més aviat possible ja que el teu lloc web està desprotegit tant per a tu com per qualsevol que hi acceixi.   Això vol dir que la conexió entre el teu lloc web i el servidor on el tens allotjat no està xifrat. És a dir, que no té instal·lat un servidor de seguretat SSL.

SSL correspon a les sigles en anglès que volen dir: “Secure Socket Layer” que traduit seria: “Capa de ports segurs”

Tenen la funció de xifrar la informació. Les dades que van amunt i avall per internet estan xifrades amb una clau de seguretat.

També tenen la funció d’autentificar la identitat i credencials d’un lloc web.  Això dona la seguretat al visitant del lloc web de que no està en un lloc duplicat o fals.

Com veus, és bàsic tenir el certificat SSL, i sobre tot quan es maneguen un munt de dades de clients i els vostres propis d’empresa.

A Bona Barcelona oferim aquest servei fent la gestió de tramitació d’aquest certificat.  És un tema important, per tant val la pena que que li dediquis atenció.

Vols deixar algun comentari? Ens agradarà saber la teva opinió o necessitat.

Ens veiem a la propera entrada!

Salut

Bona Barcelona