On som?
Carrer Sardenya
Fort Pienc
08013 Barcelona
Contacte
gestio@bonabarcelona.com
Tel: 620 14 55 09
Back

Benvinguts!

Som una agència de
desenvolupament web ubicada a Barcelona

El nostre nom

Bona és un dels cognoms familiars, fent així un petit homenatge i agraïment pel llegat emocional, cultural i vital que ens han deixat.

Però va més enllà, és un homenatge a tota la nostra gent gran que ha fet que la societat on vivim segueixi creixent i evolucionant, sense ells no estariem aquí. És per això que Bona Barcelona vol fer un reconeixement a tots ells, als que encara hi son i als que ens han deixat.

La nostra experiència al vostre servei

Amb més de 10 anys d’experiència hem anat veient com ha evolucionat tot, aquest és un món en constant evolució. 

Inquiets i enamorats de la nostra feina, ens formem continuament per poder oferir als nostres clients les últimes tendències i tecnologies.

Implicació i responsabilitat

Quan un client ens fa un encàrrec és com quan algú ens deixa un èsser estimat per tenir-ne cura.  Això vol dir que confien en nosaltres i que saben que el cuidarem com si fos nostre.

I és que no ho podem evitar, ens surt de dins!

La comunicació, la clau de l'èxit

En tota relació, és bàsic tenir una bona comunicació per saber què necessita l’altre, el què li agrada, el que no li agrada… i d’aquesta manera fem més sana la relació. 

Doncs aquesta mateixa regla l’apliquem amb els nostres clients, això ens garanteix una comunicació fluida i honesta.

Què fem?

La nostra especialitat son les pàgines web, les botigues online i el disseny gràfic

I ara direu:  Bé, no podeu estar especialitzats en tot,no? 

Doncs si.  No entenem cada producte com un producte individual, tot està relacionat.

Sense coneixements de disseny és complicat crear una pàgina web, una botiga online o una App que s’adapti als requeriments d’imatge de cada projecte.

I sense els coneixements tècnics és dificil aplicar el disseny als requeriments funcionals de cada projecte.

A Bona tenim la sort de tenir els dos coneixements, això ens ajuda a que un mateix projecte no ha de passar de ma en ma, i per tant ens assegura que tots els projectes tinguin una coherència un cop finalitzats.

Testimonis

Els nostres clients
opinen de Bona

Assessorament, professionalitat i fiabilitat

Bona Barcelona és el nostre millor proveïdor de disseny i programació de pàgines web. Treballar amb ells ens dona la seguretat de que els nostres clients obtindran una excel·lent relació de qualitat i preu. El que més valoro és el seu assessorament, la professionalitat, que sempre compleixen els timmings i bé… Que treballen molt i molt finet!!!

La Oficina de Marketing

Atención y servicio

Mi experiencia con BONA BARCELONA ha sido excelente, un gran equipo , grandes profesionales llenos de ideas y sobre todo un plus en cuanto a atención y servicio, respuestas rápidas y siempre con muchas ganas de satisfacer al cliente en todos los requerimientos que no fueron pocos.

Impulse bcn

Proper i fàcil

Ha estat un veritable plaer treballar amb el Vicenç i amb la Nuria. Han fet que el procés de treball per dissenyar la web de la nostra companyia sigui molt proper i fàcil. La seva manera de treballar et fa sentir en cada moment que formes part del procés. També comentar que el servei post creació de la web és molt professional i amb total dedicació. En resum 100% recomanable.

Aigües Vidal d'Esparreguera

Asesoramiento y trato profesional

Trabajar con Bona es una experiencia muy satisfactoria para mi negocio, siempre recibo un gran asesoramiento y trato profesional. Los resultados finales de los trabajos que encargo habitualmente siempre superan con creces mis expectativas.

Más Que Print

Professionalitat, Enginy i Confiança

“Professionalitat, Enginy i Confiança són 3 paraules que defineixen la nostra experiència amb Bona Barcelona. Ens han acompanyat i assessorat amb la creació de la nostra pàgina web, personalitzant-la al nostre gust i afegint el seu toc de creativitat a les nostres idees, adaptant-se així al nostre client i diferenciant-nos de la competència. Simple, funcional i original és com es descriuria el nostre espai web gràcies a ells, tal com el voliem.”

Carbòniques Trèbol

Flexibilitat, delicadesa i rigurositat

“Més que un partner de confiança, Bona Barcelona és una extensió de nosaltres mateixos sempre que treballem junts. La seva flexibilitat i delicadesa per tot el que fan és sempre absoluta i, junt amb la rigurositat en la qualitat del servei, comunicació i temps d’entrega, són sempre una garantia d’èxit per nosaltres i pels nostres clients. ”

Designing Code

TREBALLEM JUNTS?

Sol·licitar un pressupost

Escriu-nos

CONTACTE

Per dubtes i informació general:
gestio@bonabarcelona.com
620 145 509

Horaris d’Atenció:
dll-dj: 09:00 / 17:00
dv: 08:00 / 15:00