On som?
Carrer Sardenya
Fort Pienc
08013 Barcelona
Contacte
gestio@bonabarcelona.com
Tel: 620 14 55 09
Back

Política de Privacitat

A BONA BARCELONA som molt estrictes amb la privacitat dels nostres clients i usuaris, és per això que hem adaptat la nostra política de privacitat en relació al tractament de les dades personals complint amb la normativa vigent en aquesta matèria.

Aquesta recopilació de dades ens permet fer que la seva experiència de navegació per la nostra web millori atenent a les seves necessitats i interessos.

Les seves dades son propietat seva, per tant, si decideix que no vol que les processem nomès ens ho ha de comunicar i així ho farem.

Qui és el responsable de les seves dades?

BONA BARCELONA
Núria Villellas Bona
C.Sardenya, 198 3r 2a
08013-Barcelona
NIF: 37280151A

Amb quina finalitat recopilem les seves dades?
 • Prestar i mantenir serveis contractats amb els nostres clients
 • Informar sobre nous productes, serveis i promocions que entenem de l’interés dels nostres clients i usuaris.
 • Getionar els usuaris registrats dins el lloc web de BONA BARCELONA
 • Gestionar les dades dels candidats que ens envien el seu Curriculum Vitae
Quines dades recollim?
 • Les dades necessàries per a la prestació del servei contractat (Nom, adreça, telèfon, e-mail i DNI / NIF / Passaport)
 • Les dades necessàries per a prestar informació solicitada per l’usuari a través del formulari de contacte de la newsletter o qualsevol altre formulari del nostre lloc web.
 • Les dades sol·licitades a través del nostre formulari quan ens envien el seu Curriculum Vitae.
 • Qualsevol altre informació que vostè desitgi fer-nos arribar.

Totes aquestes dades estan legitimades amb el consentiment exprés que vostè ens presta acceptant les nostres polítiques de privacitat al accedir als nostres formularis de contacte.

En quant a les dades de navegació

L’usuari del nostre lloc web accepta expressament, per l’utilització del mateix, el tractament de la informació recollida mitjantçant les nostres cookies, on es recull tota la informació relativa a la navegació dins del nostre lloc web i la seva interacció amb la nostra empresa.

Quant temps conservem les seves dades?
 • El temps necessari que es requereixi per complir amb la finalitat de la recollida de les seves dades, per exemple, mentre estigui activa la relació comercial.
 • El temps necessari per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.
 • En quan a les dades recollides dels Curriculum Vitae, serà de 12 mesos des de la recepció del mateix.
A qui es pot comunicar les seves dades?

Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte en els següents casos:

 • Quan la petició de les dades estigui amparada en una obligació legal
 • En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics, en aquest cas tan sols es revelaràn les estrictament necessàries pel compliment d’aquestes obligacions legals.

BONA BARCELONA s’assegura que els tercers que rebin la comunicació de dades es regeixin pels mateixos critetris de legalitat i protecció de dades nostres.

De la mateixa manera, BONA BARCELONA, no es pot fer responsable de possibles accessos fraudulents per part de tercers. De la mateixa manera que si BONA BARCELONA detecta algun atac fraudulent a les seves dades, ho comunicarà inmediatament al seu client perquè pugui pendre les accions oportunes.

Qui és el responsable de la veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat de les dades i correccions facilitades, excloent a BONA BARCELONA de tota responsabilitat. Els usuaris responen i garanteixen de la veratitat, vigència i autenticitat de les dades facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

L’usuari accepta que les dades que proporciona a BONA BARCELONA son completes i correctes. BONA BARCELONA es reserva el dret de tancar les relacions comercials o serveis en actiu si les dades facilitades son falses, inompletes o no estiguin actualitzades.

Quines mesures de seguretat adoptem per protegir les seves dades?
 • Utilitzem totes les mesures de seguretat instal·lant al nostre lloc web totes les mides tècniques disponibles per tal s’asssegurar-nos al màxim que no es produeixen accessos no autoritzats a les seves dades.
 • BONA BARCELONA no es fa responsable dels possibles perjudicis ocasionats per interferències, virus informàtics, avaries telefòniques o desconexions d’internet, causes alienes a BONA BARCELONA.

No obstant tot això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a internent no son inexpugnables.

Enllaços a altres llocs web

Hi han enllaços al lloc web de BONA BARCELONA que van cap a altres llocs externs (altres pàgines web) amb la intenció d’ampliar la informació dels nostres usuaris.

Un cop l’usuari està dins d’aquestes pàgines alienes a BONA BARCELONA, les polítiques de privacitat estaran regides per les de la pàgina visitada, no per les de BONA BARCELONA, per tant, BONA BARCELONA es desvincula de qualsevol responsabilitat sobre la política de privacitat del lloc web extern visitat pels nostres usuaris.

Es pot modificar la política de privacitat?

Si, és per això que recomanem que periòdicament revisi la nostra política de privacitat per si hi ha algun canvi necessari.

Quins drets té l'usuari i com els pot exercir?
 • Dret a l’accés: Pot demanar informació i obtenir confirmació sobre les dades personals que disposem sobre vostè.
 • Dret de rectificació: Té dret a que rectifiquin les seves dades personals quan siguin inexactes o requereixen completar-les
 • Dret a la supressió i a l’oblid: Pot sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals quan ho consideri oportú.
 • Dret de limitació: Té dret a sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades personals, en aquest cas tan sols les conservarem per a qüestions de requeriments legals.
 • Dret d’oposició: Pot retirar el seu consentiment a que tractem les seves dades personals.
 • Dret de portabilitat: Té dret a rebre les seves dades personals en un format d’ús comú i transmetre’ls a un altre responsable, sempre que es faci de manera responsable i segura.