On som?
Carrer Sardenya
Fort Pienc
08013 Barcelona
Contacte
gestio@bonabarcelona.com
Tel: 620 14 55 09
D. Web març 1, 2022

El Trebol

Empresa pionera en el sector de la distribució de begudes carbòniques a Catalunya.

Fundada al 1954, Carbòniques El Trebol va començar sent un petit comerç dedicat a la fabricació i venda de sifons a Martorell. En l’actualitat, seguint el ritme del mercat, ha anat incorporant altres productes, i ara està especialitzada en la distribució de productes per a l’hosteleria i la restauració.

Ubicada a Castellví de Rosanes (Baix Llobregat), i amb una flota de 18 camions, distribueix els seus productes al Baix Llobregat Nord.

Veure lloc web

 

 

 

El Projecte

El repte era crear una web corporativa que permetés mostrar una bona selecció del seu ampli catàleg de productes, al mateix temps actualitzant-la tant a nivell de disseny com de funcionalitats, i pensant que en un futur es convertirà en un ecommerce. Un cop entregada, el client faria la gestió de la web.

  • Categoria

    Disseny Web

  • Client

    Carbòniques El Trebol

L'ANÀLISI

Auditoria

Revisant la web “antiga” veiem que el que necessita la nova és una actualització a nivell d’imatges, així com d’organització de continguts.

L’apartat de productes s’ha de modificar força per tal de facilitar la tasca de manteniment posterior que va a càrrec del mateix client. I tenint en compte que en un futur no molt enllà aquesta web l’haurem de convertir en un ecommerce.

No existeix la possibilitat de registrar-se, cosa que el client ens demana.

La web està en català, però considerem oportú traduir-la al castellà tenint en compte el tipus d’usuari que tenen, que és molt ampli.

EL RESULTAT

Objectius complerts
segons l'encàrrec

Canviem pràcticament totes les imatges de la web passant-les per Photoshop per tal d’aconseguir una bona qualitat, el que també ens permet fer algun petit muntatge.

 

Millorem la distribució dels continguts, sobre tot dels productes.  Ho deixem preparat per quan es faci la conversió a ecommerce.

 

A petició del client creem un programa personalitzat on els clients poden tenir accés al seu control del Model 347 a presentar a l’Administració un cop l’any. El seu client accedeix amb un registre preparat específicament per aquesta funció.

 

Creem formularis complexes diferenciats segons el motiu del mateix.

 

Traduïm la web al castellà.

Back