On som?
Carrer Sardenya
Fort Pienc
08013 Barcelona
Contacte
gestio@bonabarcelona.com
Tel: 620 14 55 09
D. Web desembre 9, 2022

Abasat

Empresa amb seu a Barcelona amb 45 anys com especialistes en portes de seguretat.

Ofereixen serveis de venda, instal·lació i reparació de portes blindades, caixes fortes i candaus, així com un servei de serralleria les 24 hores.

Disposen d’unitats mòbils per tal de donar servei a Barcelona i tota la seva area metropolitana.

Veure lloc web

 

 

 

El Projecte

El repte era crear una nova web on quedés molt clar la seva base de negoci: "Puertas acorazadas". Per altre banda, haviem de donar un canvi d'imatge modernitzant-la. En tot moment haviem de reforçar la idea de "seguretat" i mostrar de manera clara i fàcil totes les portes que ofereixen amb les seves característiques.

  • Categoria

    Disseny Web

  • Client

    Abasat

L'ANÀLISI

Auditoria

Veiem que la web necessita una actualització a nivell de disseny i una nova orgatnització dels continguts a mostrar.

Les imatges de la web “antiga” s’han de substituir per unes altres més actuals i mostrant nous productes i serveis a oferir.

La potencia que es vol mostrar com empresa especialitzada en “Puertas acorazadas” no queda massa reflectida a la web “antiga”

S’hauria de buscar la manera més fàcil de mostrar al visitant de la web tots els productes i que els pugui comparar per tal que faci la seva elecció.

La versió Responsive (mòbil) requereix treballar-la també.

EL RESULTAT

Objectius complerts
segons l'encàrrec

La nova línia de disseny ha donat un salt enorme respecte a la web “antiga”, així com la manera de mostrar tota la informació, que ara està molt més ordenada.

La força de les imatges és indiscutible, algunes les vam passar per photoshop per acabar-les de polir i el resultat ha estat molt satisfactori.

La versió Responsive (mòbil) està preparada i adaptada per tenir una experiència de navegabilitat fàcil i àgil.

Reforcem el missatge principal “Puertas acorazadas” a la mateixa home.

Mostrem molt clarament totes les característiques de cada un dels models de portes que comercialitzen.

Reforcem la idea de “Seguretat” creant una pàgina amb informació de tota la normativa, que l’empresa compleix a la perfecció.

Reorganitzem la informació dels serveis i productes, i afegim un comparador de productes que facilitarà a l’usuari de la web la seva elecció del model que més s’adapti al que està buscant.

Back