Estem pecialitzats en cuina moderna de fusió
Productes frescos de la més alta qualitat combinats amb una excel·lent artesania a la cuina. Le Chef es va fundar el 1982 i ha rebut l’aclamada estrella Michelin el 2001.
"Per a nosaltres tot comença amb la passió pel menjar."
Matí Coll
Especials de temporada
Una delícia per als vostres sentits.
Filet envellit
Espàrrecs / Tomàquet / Amanida
25 €
Ous en salsa de tomàquet
Vedella / espaguetis / amanida
14 €
Roastbeef
Verdures / Salsa de mostassa
19 €
Fideus al pesto
Tomàquets / Verdures
13 €
Pa d'alvocat
Pa integral / Ous
9 €
Teriyaki de salmó
Salsa de soja / sèsam / condiment
25 €
La Carta
LA NOSTRA SELECCIÓ
Entrants
Amanida grega mixta
Feta / Olives / Tomàquets
6 €
Amanida Caprese
Mozarella / Tomàquets
6 €
Carpaccio
A rodanxes fines / Ruccola
12 €
Sopa de tomàquet
Crostons / Pa
4 €
Plats principals
Filet de criança
Espàrrecs / Tomàquet / Amanida
25 €
Espagueti a la bolonyesa
Vedella magra/ Alfàbrega/ Grana Padano
16 €
Teriyaki Salmon
Salsa de soja / sèsam / condiment
23 €
Roastbeef
Verdures / Salsa de mostassa
19 €
Pesto Noodles
Tomàquets / Verdures
12 €
Postres
Tiramisu
Mascarpone / Cafè / Galetes
7 €
Strudel de poma
Gelat de crema / vainilla
7 €
Gelat de xocolata
Neules
8 €
= Vegetarià = Sense gluten