On som?
Carrer Sardenya
Fort Pienc
08013 Barcelona
Contacte
gestio@bonabarcelona.com
Tel: 620 14 55 09
D. Web juny 17, 2022

Alpha Telecom

Empresa de telecomunicacions de Barcelona reconeguda a Espanya i Europa.

Desde l’any 2001 ofereixen serveis de disseny i intal·lació de xarxes de telecomunicacions a petits nuclis urbans i zones rurals de difícil accés.

Actualment estan fent una forta aposta per l’innovació desenvolupant serveis d’Internet of Things (IoT) adreçats al sector industrial i les Smart Cities.

Veure lloc web

 

 

 

El Projecte

El repte era crear una nova web corporativa còmode de navegar i amb un disseny actual. Al mateix temps s'havia de mostrar tots els projectes, serveis i solucions que ofereix l'empresa. Un cop entregada, el client s'encarregaria de gestionar-la.

  • Categoria

    Disseny Web

  • Client

    Alpha Telecom Solutions

L'ANÀLISI

Auditoria

El disseny de la web “antiga” requeria d’una actualització d’acord amb les noves tendències.

El contingut a mostrar vam veure que necessitava una reorganització per tal de facilitar a l’usuari la lectura de la informació.

La web està en castellà, suggerim fer-la també en català donat que la seu la tenen a Barcelona. També suggerim traduir-la a l’anglès donat que tenen molta incidència a Europa, el que quedaria pendent per a una segona fasse.

EL RESULTAT

Objectius complerts
segons l'encàrrec

La línia gràfica i disseny de la nova web és més moderna, tal com es va demanar. La força de les imatges és indiscutible, algunes les vam passar per photoshop per acabar-les de polir i el resultat ha estat molt satisfactori.

 

Tal com ens van demanar, la navegabilitat i organització dels continguts és més fàcil i còmoda per als visitants de la web.

 

Amb l’adaptació (Responsive) a mòbil vam posar especial atenció també.

 

Traduïm la web al català.

Back