Slide BONA
menu
close Qui som Inspiració Projectes Serveis Pressupost Contacte

BONA BONA arrow_downward

Slide Si necessiteu una solució professional, us oferim el que necessiteu. Oferint qualitat amb tots els nostres serveis des del 2011. Per a aquells que han vist la Terra des de l’espai i per als centenars i potser milers més que ho faran, l’experiència sens dubte canviarà la vostra perspectiva. Les coses que compartim al nostre món són molt més valuoses que les que ens divideixen. De sobte, em va semblar que aquell pèsol, bonic i blau, era la Terra. Vaig aixecar el polze i vaig tancar un ull, i el polze va esborrar el planeta Terra. No em sentia com un gegant. Em sentia molt, molt petit.

Slide BONA DISSENY Entra al cosmos del disseny en un duel sense precedents amb la natura. Es podria somiar amb alguna cosa més?

Project 1 La ciència encara no domina la profecia. Preveiem massa per al pròxim any , però, massa poc per als propers 10. Per a aquells que han vist la Terra des de l’espai i per als centenars i potser milers més que ho faran, l’experiència sens dubte canviarà la vostra perspectiva. Les coses que compartim al nostre món són molt més valuoses que les que ens divideixen. VISITAR WEB Project 2 Tots estem connectats; Entre ells, biològicament. A la terra, químicament. A la resta de l'univers atòmicament. Decidim anar a la lluna en aquesta dècada i fer les altres coses, no perquè siguin fàcils, sinó perquè siguin dures, perquè aquest objectiu servirà per organitzar i mesurar el millor de les nostres energies i habilitats, perquè aquest desafiament és un que estem disposats a acceptar, que no estem disposats a posposar i que pretenem guanyar. VISITAR WEB Project 3 Hola, és realment un plaer conèixer-te. Mai no ens hauríem enamorat. Condensador de flux. Uh, doc. Disculpeu-me. Atura! No disparis pal de foc a la canoa espacial! Causa una descompressió explosiva. No hi ha cap part d’aquella frase que no m’agradés. Tenia el somni més meravellós. Llevat que hi fóssiu, i hi fóssiu, i hi fóssiu! VISITAR WEB Project 4 Interessant. No, espereu, l’altra cosa: tediós. Ah d'acord. Em vaig oblidar de la batalla. Qui ets, la meva garantia ?! Ei, quina festa és aquesta? Ah, però pots. Però potser haureu de fer un acord metafòric amb el diable. I per "diable", vull dir Robot Devil. I per "metafòricament", vull dir aconseguir el vostre abric. Fry, no pots estar aquí a les fosques escoltant música clàssica. VISITAR WEB 01 02 03 04 PROJECTES

Conception Concepció Disseny Interiorisme Assessoria Això és per a tots els amants que hi ha. Atura-ho. Sí, mare, ho sabem, ens has explicat aquesta història un milió de vegades. T’has sentit llàstima, de manera que vas decidir anar amb ell al Ball dels peixos sota el mar. Ah, eh, hey you, treu les teves maleïdes mans. De debò creus que hauria de jurar? És el teu germà, mare.

Una falsificació fotogràfica força mediocre, que talla els cabells al teu germà. Deseu la torre del rellotge, deseu la torre del rellotge.
Design Concepció Disseny Consulting Assessoria Tenia el somni més meravellós. Llevat que hi fóssiu, i hi fóssiu, i hi fóssiu! Us adoneu que viviu a una claveguera, oi? Per què ens heu portat aquí? Per cert, tens un cèntim al nas.

Però, com la majoria dels polítics, va prometre més del que va poder complir. Ei, digues-me alguna cosa. Tens tots aquests diners. Com és que et vesteixes sempre com si estiguessis rentant la roba? Aquesta podria ser la meva "bella" ànima asseguda nua en un sofà. Si pogués aprendre a jugar a aquesta estupidesa.
Consulting Concepció Disseny Interiorisme Assessoria Calla i agafa els diners! Bender, afanya't! Aquest combustible és car! A més, ens estem morint! Quina mena de pare seria si digués que no? Sí. Em vas regalar un dòlar i uns dolços. Vaig a aconseguir el meu kit!

No! No saltis! Et vaig veure amb aquelles dues "senyores del vespre" a Elzars. Expliqueu-ho. Però et conec en el futur. T’he netejat les caca. No! Aquest tipus d’espoli i potser encenent alguns focs! Ara que?
Photography Concepció Design Interiorisme Interiorisme M’alegro que la meva mare lletja i grossa no estigui viva per veure aquest dia. Prou aviat. Qui és prou valent per volar cap a una cosa que tots seguim anomenant esfera de la mort? Aquesta podria ser la meva "bella" ànima asseguda nua en un sofà. Si pogués aprendre a jugar a aquesta estupidesa.

La clau de la victòria és la disciplina, i això significa un llit ben fet. Practicareu fins que pugueu dormir al llit. Dr. Zoidberg, això no té sentit. Però, d’acord! Qui va dir això? SEGUR que es pot morir! Vols morir ?!
La nostra manera d’enfocar les coses és bastant sorprenent.

Fes-ho
realitat
Fest-ho
realitat
DEMANA'NS PREUS

Slide Deixa’ns ajudar-te a realitzar els teus somnis. Posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te a fer realitat els teus somnis. 0800 9876543 gestio@bonabarcelona.com C.Paris,111 Barcelona Envia'ns un mail CONTACTE arrow_upward